24U Service

Technisch Bureau
Twan van der leeden

Nu een vakman nodig?

Heb je NU een vakman nodig? TVDL kent alle deursloten en verschaft je weer toegang tot je eigen woning. Vaak zonder schade! Kun je niet meer naar binnen, heb je inbraakschade of een kapotte ruit? Bel onze 24/7 service!

Buitengesloten?

Buitengesloten? Sleutel vergeten?

Heb jij je buitengesloten? Ben je je sleutel vergeten of kwijt? Wil je je deur laten openen voor een eerlijke prijs? Voorkom oplichtingspraktijken en bel Slotenmaker TVDL!

Je zit goed bij de 24-uur service van Twan van der Leeden. Slotenmaker TVDL kent alle deursloten en verschaft je zonder schade weer toegang tot je eigen woning.

Maar ook voor inbraak, een kapotte ruit of brandschade bel je de 24-uursservice van Slotenmaker Limburg regio Weert, Venlo en Roermond. Wij staan 24-uur per dag voor je klaar.

Openen van deurensloten of noodreparatie

Of het nu gaat om het schadevrij openen van deursloten of ramen, een noodreparatie of duurzaam herstel, wij staan op ieder moment borg voor de beste dienstverlening. Als je wilt regelen wij het ook direct met je verzekering. Dat scheelt een hoop papierwerk. Wij zijn integer, vakbekwaam en slagvaardig, daar kun je van op aan!

Wanneer bel je ons?

Z

Bij een (nood)herstel van glas, hang- en sluitwerk.

Z

Voor herstel van sloten na inbraak, brand of andere calamiteiten.

Z

Voor het verlenen van toegang bij ontruimingen beslagleggingen enz.

Z

Voor het verlenen van toegang als je je hebt buitengesloten.

Z

Als je goed hang- en sluitwerk nodig hebt.

Z

Voor onderhoudswerkzaamheden bij woningbouwverenigingen of andere plannen.

24/7 staan wij voor je klaar!

 

Heb je een storing? Of heb je onze hulp ergens anders voor nodig?
Laat het ons weten!

Inbraakschade?

Ben je slachtoffer van een inbraak? Hebben de inbrekers schade veroorzaakt aan je slot, deur of raam? TVDL slotenmaker Limburg helpt je snel en vakkundig. 24/7 bereikbaar, snel ter plaatse en tegen een eerlijke prijs. Wij regelen de betaling direct met ujeverzekering. Dat scheelt jou weer een hoop papierwerk. BEL DE VAKMAN! 0475-745112.

Ontruimingen

Heb je een vakman nodig die direct toegang verschaft tot een woning voor een ontruiming? TVDL slotenmaker Limburg werkt samen met Politie en justitie om snel toegang te verlenen bij calamiteiten. INTEGERE VAKMAN NODIG? 0475-745112

Snelle service

Voor iedere situatie kunnen wij de best denkbare oplossing bieden, dat is onze kracht. Je kunt rekenen op een snelle en betrouwbare service. Omdat we de meeste materialen op voorraad hebben kunnen wij je probleem vaak in één keer oplossen. Kan de schade niet direct hersteld worden? Dan voeren wij een noodreparatie uit.

Vakbekwaam slotenmaker in Limburg

Wil je na een melding een snel een betrouwbare vakman zien? Bel ons gerust, wij staan bekend als een partner die tot in detail je vraag beantwoord. De combinatie van een snelle service met vakmanschap zorgt al jaren voor tevreden klanten. Wij werken graag voor verzekeraars, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en andere grote opdrachtgevers.

Slotenmaker TVDL

Contact

Technisch Bureau Twan van der Leeden BV

Windmolenven 52
6081 PK Haelen
info@twanvanderleeden.nl
0475-745112

Wij hanteren de Corona maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Onze monteurs voeren hun dagelijkse werkzaamheden uit mits ze geen risico lopen!