Onderhoud en reparatie

Technisch Bureau
Twan van der leeden

Nu een vakman nodig?

Heb je NU een vakman nodig? TVDL kent alle deursloten en verschaft je weer toegang tot je eigen woning. Vaak zonder schade! Kun je niet meer naar binnen, heb je inbraakschade of een kapotte ruit? Bel onze 24/7 service!

Onderhoud en reparatie aan sloten en deuren

Waarvoor kun je ons inschakelen?

Z

Onderhoud aan timmerwerk

Z

Inbraakpreventie

Z

Programmeren van computergestuurde sloten

Z

Monteren van gewone en elektronische sloten

Z

Het leveren van hoogwaardige hang- en sluitwerk

Z

Expertise over alle mogelijke sloten, deuren en kozijnen

Z

24/7 service

Z

Nazorg

Onderhoud aan sloten en deuren

Ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van bewoners, waar je de woningen voor bouwt of onderhoudt? Dan kies je natuurlijk voor de beste kwaliteit! Slotenmaker TVDL neemt zorgen uit handen, wij leveren: Hoge kwaliteit, Een eerlijke prijs, De beste service TVDL slotenmaker heeft meer dan 10 jaar ervaring! Onze klanten blijven bij ons terugkomen. Neem contact met ons op om afspraken te maken voor een onderhoudscontract.

ALOM-concept

ALOM staat voor Adviseren, Leveren, Onderhouden en Monteren. Wij bieden het ALOM-concept voor raam- en deurbedieningen op zowel elektronische als mechanische installaties. Wij bieden dit totaalconcept om je te ontzorgen.

Nu hulp nodig?

Ben je slachtoffer van een inbraak ? Heb je schade ? Ben je je sleutel vergeten ?
Wij staan voor je klaar tegen een eerlijke prijs.

Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

TVDL werkt samen met MAWI. Samen kunnen we nieuwbouw- en renovatieprojecten aanbieden, met de daaruit voortvloeiende onderhoudscontracten tot aan een 24-uurs storingsnummer. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van 10 personen en we hebben beschikking tot 6 compleet ingerichte montagebussen.

Ontzorgen na projectrealisatie

TVDL Slotenmaker Limburg kan ook de nazorg van een bouwproject uit handen nemen. We zetten de puntjes op de i als het gaat om sloten, deuren en kozijnen. Wij bieden veiligheid en kwaliteit. Hoogwaardig en veelzijdig, dat is onze kracht.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Woningstichtingen

Hotels

Bejaardentehuizen

Aannemers

Deurwaarders

Wij garanderen de beste en meest kwalitatieve vorm van onderhoud aan ramen, kozijnen, deuren en sloten. Service en kwaliteit staan bij ons voorop en dat merk je. Wij bieden een uitstekende service tegen een eerlijke prijs.  

Slotenmaker TVDL

Contact

Technisch Bureau Twan van der Leeden BV

Windmolenven 52
6081 PK Haelen
info@twanvanderleeden.nl
0475-745112

Wij hanteren de Corona maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Onze monteurs voeren hun dagelijkse werkzaamheden uit mits ze geen risico lopen!