• Preventie

 • Inbraakpreventie

  Hoe is het de beveiliging van uw huis of bedrijfspand? Wat doe jij aan preventie? Is je bedrijfspand of woning de volgende in de rij? De afgelopen jaren is het aantal inbraken in Nederland fors toegenomen. Dit geldt zowel voor het aantal inbraken in woonhuizen maar ook het aantal inbraken in bedrijfspanden is fors gestegen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de vraag naar inbraakwerende deuren en kozijnen enorm is gestegen.

  Hang- en sluitwerk

  Is je beveiliging in orde? Een deugdelijke beveiliging begint bij goed hang- en sluitwerk. Het klinkt zo voor de hand liggend maar wij maken dagelijks mee dat het hang en sluitwerk dat er hangt bijna geen bescherming biedt tegen inbraak. Slotenmaker TVDL maakt uitsluitend gebruik van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Cijfers bewijzen dat de kans op een geslaagde inbraak hierdoor met 70 tot 90 procent wordt verkleind!

  Inbraakwerend

  Wil je weten of jouw sloten voldoende inbraakwerend zijn? We brengen graag een gedegen advies uit om je eigendommen optimaal te kunnen beveiligen.

  Lees hier wat je kunt doen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen

  Hulp nodig?

  Slotenmaker TVDL levert en installeert professioneel hang- en sluitwerk. Mocht het zo zijn dat je te laat bent en slachtoffer bent van een inbraak, dan komen wij je sloten vervangen. Wij zullen de schade herstellen en wij beveiligen daarna je woning of bedrijfspand met hang en sluitwerk dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Neem daarover contact met ons op. Wij bieden ook een 24/7 service aan voor noodgevallen.

  Contact opnemen