Advies

Technisch Bureau
Twan van der leeden

Nu een slotenmaker nodig?

Heb je NU een slotenmaker nodig? TVDL kent alle deursloten en verschaft je weer toegang tot je eigen woning. Vaak zonder schade! Kun je niet meer naar binnen, heb je inbraakschade of een kapotte ruit? Bel onze 24/7 service!

Advies

Advies

TVDL slotenmaker Limburg adviseert je graag over preventie en veiligheid. Met onze kennis en jarenlange ervaring hebben wij een antwoord op elk vraagstuk betreffende sloten, ramen, kozijn en deuren. Wij kunnen je adviseren over aanschaf en onderhoud van deze items die bijdragen aan veiligheid.

Inbraakpreventie

Hoe is de beveiliging van je huis of bedrijfspand? Wat doe jij aan preventie? Is je bedrijfspand of woning de volgende in de rij voor inbrekers? De afgelopen jaren is het aantal inbraken in Nederland fors toegenomen. Dit geldt voor het aantal inbraken in woonhuizen maar ook het aantal inbraken in bedrijfspanden is fors gestegen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de vraag naar inbraak werende deuren en kozijnen enorm is gestegen.

Hang- en sluitwerk

Is je beveiliging in orde? Een deugdelijke beveiliging begint bij goed hang- en sluitwerk. Het klinkt zo voor de hand liggend maar wij maken dagelijks mee dat het hang- en sluitwerk dat er hangt bijna geen bescherming biedt tegen inbraak. TVDL Slotenmaker Limburg maakt uitsluitend gebruik van hang- en sluitwerk dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. We hebben zelfs onze eigen cilinderlijn. Cijfers bewijzen dat de kans op een geslaagde inbraak hierdoor met 70 tot 90 procent wordt verkleind! Inbraak werend

Advies nodig?

 

Wil je weten of uw sloten voldoende inbraakwerend zijn? We brengen graag een gedegen advies uit om je eigendommen optimaal te kunnen beveiligen.

Slotenmaker TVDL

Contact

Technisch Bureau Twan van der Leeden BV

Windmolenven 52
6081 PK Haelen
info@twanvanderleeden.nl
0475-745112

Wij hanteren de Corona maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Onze monteurs voeren hun dagelijkse werkzaamheden uit mits ze geen risico lopen!