Glas

Technisch Bureau
Twan van der leeden

Nu een vakman nodig?

Heb je NU een vakman nodig? TVDL kent alle deursloten en verschaft je weer toegang tot je eigen woning. Vaak zonder schade! Kun je niet meer naar binnen, heb je inbraakschade of een kapotte ruit? Bel onze 24/7 service!

Wat te doen bij glasschade?

Glasschade? Functie van glas

Het gebruik van glas is een belangrijk onderdeel van de moderne architectuur. Veel woningen beschikken over grote ruiten, soms zelfs in de vorm van hele glaswanden. Ramen zijn onmisbaar voor iedere woning. Het gebruik van glas geeft licht, openheid en sfeer aan een woning. Uw huis wordt ook een stuk comfortabeler met dubbelglas door de isolatiefunctie van warmte en geluid.

Glas is kwetsbaar

Tegenover deze voordelen is het een nadeel dat glas kwetsbaar materiaal en inbraakgevoelig is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan spelende kinderen op straat die hun voetbal per ongeluk tegen je raam aanschieten. Of rondvliegende takken bij een hevige storm. Je kunt dit soort schade helaas niet altijd voorkomen maar je kunt het wel oplossen. Daar helpen wij je graag bij! Bel naar onze 24/7 service: 0475-75112

Wist je dat

Z

Dubbelglas minimaal uit twee glasplaten bestaat die luchtdicht met elkaar zijn verbonden?

Z

De lucht tussen de twee glasplaten een hoge warmteweerstand heeft waardoor er minder warmte wordt doorgegeven naar buiten?

Z

Bij enkel glas de warme lucht binnenshuis aan het glas afkoelt?

Z

Je daardoor het beste dubbelglas kunt plaatsen in ruimtes waar je de meeste energie verbruikt?

Z

de isolatiewaarde van het glas een samenspel is met je kozijn?

Z

Thermopane een merknaam is voor een speciaal dubbel glas en niet gelijk is aan al het isolerend dubbel glas? Thermopane glas werd geproduceerd door de firma Glaverbel van 1948 tot 1993.

Z

Glas met isolatiewaarde HR+++ de grootste energiebesparing oplevert en dat het nauwelijks meer kost dan gewoon dubbel glas?

Z

Isoleren samen gaat met ventileren?

Z

Dubbelglas ook inbraak werend werkt?

Z

Het plaatsen van dubbelglas werk is voor de vakman?

Glasschade?

 

Onze glaszetter helpt snel en deskundig door een noodreparatie uit te voeren of door de ruit definitief te vervangen.

Hulp bij de administratie

Onze service blijft niet beperkt tot technisch vakmanschap in glasherstel. Wij werken ook nauw samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij handelen de schade direct af met uw verzekering. Zo hebt u er geen omkijken naar.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Wij verlenen onze diensten aan een groot aantal opdrachtgevers waaronder winkelketens, scholen, bedrijven en horecagelegenheden. Ook als particulier kun je bij ons terecht.

Glasschade? Bel de vakman!

Slotenmaker TVDL is gespecialiseerd in snelle reparatie van glasschade. Wij beschikken over een 24-uurs service voor glasherstel waardoor wij je ook in noodgevallen kunnen helpen. Via het telefoonnummer 0475-745112 kunt je ons altijd bereiken met een verzoek tot reparatie. Onze glaszetter helpt je snel door een noodreparatie uit te voeren of door je ruit definitief te vervangen. Bel de vakman: 0475-745112 .

Slotenmaker TVDL

Contact

Technisch Bureau Twan van der Leeden BV

Windmolenven 52
6081 PK Haelen
info@twanvanderleeden.nl
0475-745112

Wij hanteren de Corona maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Onze monteurs voeren hun dagelijkse werkzaamheden uit mits ze geen risico lopen!