Draai- en schuifdeuren

Technisch Bureau
Twan van der leeden

Nu een vakman nodig?

Heb je NU een vakman nodig? TVDL kent alle deursloten en verschaft je weer toegang tot je eigen woning. Vaak zonder schade! Kun je niet meer naar binnen, heb je inbraakschade of een kapotte ruit? Bel onze 24/7 service!

De voordelen van draai- en schuifdeuren

Overweeg je de aanschaf van draai- of schuifdeuren? Wil je kosten besparen, licht in je pand optimaal benutten en een snelle doorstroom van bezoekers bevorderen?

Wil je meer weten? Laat ons je informeren over de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Schuifdeuren

Veel particulieren en ondernemers maken gebruik van een elektronische draai- of schuifdeuren. Handig, want ze nemen weinig ruimte in beslag en ze zien er ook nog eens mooi uit. Andere grote voordelen van het hebben van een draai- of schuifdeur zijn: Doordat ze automatisch sluiten, besparen ze op stookkosten. Ze laten veel licht door. Ze zorgen voor een snelle doorstroom van bezoekers. Ze zijn gebruiksvriendelijk voor invalide mensen. Uw bezoeker hoeft de deur niet handmatig te openen.

Schuifdeuren in de industrie

Bij elektroniche draai- en schuifdeuren denk je misschien aan deuren die automatisch opengaan als je een gebouw binnenloopt. Maar onder elektronische draai- en schuifdeuren vallen ook laadsystemen voor bijvoorbeeld opslagloodsen. Deze systemen zorgen ervoor dat de logistieke gang van zaken binnen het bedrijf efficiënt verloopt.

Schuifdeuren in de zorg

Elektronische draai- en schuifdeuren zijn ook erg bruikbaar voor de zorg. Met name in zorginstellingen is het belangrijk dat deuren geen belemmering zijn voor artsen of mindervalide mensen, zeker als elke seconde telt. Informeer naar de mogelijkheden.

Geen vraag is te gek voor TVDL

 

We staan voor je klaar!

Onderhoud van draai- en schuifdeuren

Het is natuurlijk belangrijk dat de deur gedurende de hele levensduur in perfecte staat blijft. Het is daarom verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij helpen je bij storingen en voorzien draai- of schuifdeuren in afgesproken termijnen van groot onderhoud. Wat betreft klein onderhoud adviseren wij je de rubbers regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en te controleren op slijtage.

Schade?

Bij schade kun je ons ook bellen zonder onderhoudscontract. Ook dan zorgen wij voor een snelle afhandeling van je aanvraag. Bel 0475-75112

Aanschaffen van een draai- of schuifdeur

Wil je een draai- of schuifdeur aanschaffen? Het gaat hier om een grote investering. Wij adviseren je om tijd te nemen om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een automatische deur voor jou? • Hoe lang moet de deur meegaan? • Hoeveel ruimte mag hij innemen? • Hoe gevoelig moet de sensor zijn? • Hoeveel geld wil je in de deur investeren? Het zijn vragen die helpen om een keuze te maken. Wij willen je ook altijd gratis en vrijblijvend voorzien van een goed en passend advies.

Contact

Heb je vragen over de aanschaf van draai- of schuifdeuren? Wil je een onderhoudscontract afsluiten of een schade herstellen? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou.

Slotenmaker TVDL

Contact

Technisch Bureau Twan van der Leeden BV

Windmolenven 52
6081 PK Haelen
info@twanvanderleeden.nl
0475-745112

Wij hanteren de Corona maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Onze monteurs voeren hun dagelijkse werkzaamheden uit mits ze geen risico lopen!