• Schuifdeuren

 • De voordelen van draai- en schuifdeuren

  Overweeg je de aanschaf van draai- of schuifdeuren? Wil je kosten besparen, licht in je pand optimaal benutten en een snelle doorstroom van bezoekers bevorderen? 

  Laat ons je informeren over de mogelijkheden. Bel 0475-745112.

  Neem contact op

 • Schuifdeuren

  Veel particulieren en ondernemers maken gebruik van een elektronische draai- of schuifdeuren. Handig, want ze nemen weinig ruimte in beslag en ze zien er ook nog eens mooi uit. Andere grote voordelen van het hebben van een draai- of schuifdeur zijn:  Doordat ze automatisch sluiten, besparen ze op stookkosten.  Ze laten veel licht door.  Ze zorgen voor een snelle doorstroom van bezoekers.  Ze zijn gebruiksvriendelijk voor invalide mensen.  Uw bezoeker hoeft de deur niet handmatig te openen.

  Schuifdeuren in de industrie

  Bij elektroniche draai- en schuifdeuren denk je misschien aan deuren die automatisch opengaan als je een gebouw binnenloopt. Maar onder elektronische draai- en schuifdeuren vallen ook laadsystemen voor bijvoorbeeld opslagloodsen. Deze systemen zorgen ervoor dat de logistieke gang van zaken binnen het bedrijf efficiënt verloopt.

  Schuifdeuren in de zorg

  Elektronische draai- en schuifdeuren zijn ook erg bruikbaar voor de zorg. Met name in zorginstellingen is het belangrijk dat deuren geen belemmering zijn voor artsen of mindervalide mensen, zeker als elke seconde telt. Informeer naar de mogelijkheden.

  Onderhoud van draai- en schuifdeuren

  Het is natuurlijk belangrijk dat de deur gedurende de hele levensduur in perfecte staat blijft. Het is daarom verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij helpen je bij storingen en voorzien draai- of schuifdeuren in afgesproken termijnen van groot onderhoud. Wat betreft klein onderhoud adviseren wij je de rubbers regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en te controleren op slijtage.

  Heb je schade?

  Bij schade kun je ons ook bellen zonder onderhoudscontract. Ook dan zorgen wij voor een snelle afhandeling van je aanvraag. Bel 0475-75112

  Aanschaffen van een draai- of schuifdeur

  Wil je een draai- of schuifdeur aanschaffen? Het gaat hier om een grote investering. Wij adviseren je om tijd te nemen om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een automatische deur voor jou? • Hoe lang moet de deur meegaan? • Hoeveel ruimte mag hij innemen? • Hoe gevoelig moet de sensor zijn? • Hoeveel geld wil je in de deur investeren? Het zijn vragen die helpen om een keuze te maken. Wij willen je ook altijd gratis en vrijblijvend voorzien van een goed en passend advies.

  Contact

  Heb je vragen over de aanschaf van draai- of schuifdeuren? Wil je een onderhoudscontract afsluiten of een schade herstellen? Neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou.