• De voordelen van draai- en schuifdeuren

  Je wilt een deur in je winkel of bedrijfspand die kosten bespaart, licht doorlaat en zorgt voor een snelle doorstoom van bezoekers. Je wilt een mooie en toegankelijke entree voor het pand.

  Schuifdeuren

  Veel particulieren en ondernemers maken gebruik van een elektronische draai- of schuifdeuren. Handig, want ze nemen weinig ruimte in beslag en ze zien er ook nog eens mooi uit. Andere grote voordelen van het hebben van een draai- of schuifdeur zijn:

  Doordat ze automatisch sluiten, besparen ze op stookkosten.
  Ze laten veel licht door.
  Ze zorgen voor een snelle doorstroom van bezoekers.
  Ze zijn gebruiksvriendelijk voor invalide mensen.
  Jij of je bezoeker hoeft de deur niet handmatig te openen.

  Schuifdeuren in de industrie

  Bij elektroniche draai- en schuifdeuren denk je misschien alleen aan de deuren die automatisch opengaan als je een winkel binnenloopt. Maar onder elektronische draai- en schuifdeuren vallen bijvoorbeeld ook laadsystemen voor bijvoorbeeld opslagloodsen. Deze systemen zorgen ervoor dat de logistieke gang van zaken binnen het bedrijf efficiënt verloopt.

  Schuifdeuren in de zorg

  Elektronische draai- en schuifdeuren zijn goed inzetbaar in de industrie, maar ze zijn ook erg bruikbaar voor branches als de zorg. Met name in zorginstellingen is het belangrijk dat deuren geen belemmering zijn voor artsen of mindervalide mensen, zeker als elke seconde telt.

  Onderhoud van draai- en schuifdeuren

  Het is natuurlijk belangrijk dat je deur gedurende de hele levensduur in perfecte staat blijft. Om daarvan verzekerd te zijn, kun je een onderhoudscontract afsluiten. Wij helpen bij storingen en voorzien je draai- of schuifdeuren in afgesproken termijnen van groot onderhoud.

  Bij schade kun je ons ook bellen zonder onderhoudscontract. Bij ons bent je verzekerd van een snelle afhandeling van je aanvraag. Bel 0475-75112

  Wat betreft klein onderhoud kunt je de rubbers regelmatig controleren op slijtage. Daarbij is het aan te raden om de rubbers en de kieren van de deur vaak schoon te maken met een zachte borstel.

  Aanschaffen van een draai- of schuifdeur

  Wil je een draai- of schuifdeur aanschaffen? Het gaat hier om een grote investering. Wij adviseren je om tijd te nemen om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Bedenk wat voor je de belangrijkste eigenschappen van een automatische deur zijn. Hoe lang moet de deur meegaan? Hoeveel ruimte mag hij innemen? Hoe gevoelig moet de sensor zijn? Hoeveel geld wil je investeren? Het zijn vragen die je een aardig eind op weg helpen. Als je hulp wil bij het maken van de keuze, kunt je altijd contact met ons opnemen.

   

  Contact opnemen