•  

  Vacature werkvoorbereider/ planner 38 u/pw

  Voor de vacature werkvoorbereider zijn wij op zoek naar een leergierige werkvoorbereider die het team draai- en schuifdeuren gaat ondersteunen. Ben je een goede planner en ben je handig met de computer om offertes en andere werkzaamheden uit te voeren? Ben je ook nog eens technisch onderlegd?

  Dan zijn we op zoek naar jou!

   

  Nieuwe functie

  Binnen TVDL Technisch Bureau Twan van der Leeden is de functie werkvoorbereider/planner een nieuwe functie. Dit houdt in dat je er zelf nog vorm aan kunt geven. Wij werken met een open sfeer en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

   

  Gewoon doen

  Gewoon doen past bij de filosofie van TVDL. Wij werken hard om onze klanten de hoogste service te geven. We vinden het heel gewoon dat wij kwaliteit leveren. Net zo gewoon vinden wij het dat elk lid van het TVDL-team gemakkelijk aanspreekbaar is. We werken vanuit Roggel in Limburg en daar zijn we gewoon trots op.

   

  Uren en salaris

  We bieden je gewoon een jaarcontract aan op fulltimebasis voor 38 uur per week. Bij gebleken geschiktheid ben je nog jaren onze collega. Wij werken met de cao… en onze salarissen zijn marktconform. Kom gewoon even buurten dan komen we daar samen wel uit.

   

  Ff sparren of de functie iets is voor jou?

  Twan van der Leeden twan@twanvanderleeden.nl 0475-745112

   

  Spreekt dit je aan?

  Wij kijken alvast naar je uit. Stuur dan een mailtje naar info@twanvanderleeden en vertel ons waarom jij geschikt bent voor de job.

   

  Gewoon doen!

   

  Heeft de vacature werkvoorbereider je interesse gewekt? Kijk dan of je past binnen onze cultuur. Wij werken voor particulieren en bedrijven, wij draaien ons hand nergens voor om. Wij maken ook geen onderscheid, elke klant is een belangrijke klant en verdiend de best mogelijke behandeling. Lees meer over Slotenmaker Limburg TVDL

  Ben je overtuigd dat jij de juiste persoon bent voor deze klus! Druk dan op de button Solliciteren en vertel ons waarom.

 • Solliciteren