• Kunststof kozijnen gaan zeker langer mee dan houten kozijnen maar geen leven lang. Het kan voorkomen dat er in de kozijnen scheuren of beschadigingen ontstaan. Met vocht en tocht als resultaat. Vervangen is niet meer nodig.

  Herstellen van kunststof kozijnen

  De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan. Wij kunnen scheuren en gaten in kunststof kozijnen repareren. Dit doen wij door kunststof te laten smelten in de beschadiging, daarna maken we het kozijn glad en werken we het af met de kleur van het kozijn. De kozijn is weer zo goed als nieuw. Je ziet geen verschil!

  Woningbouwverenigingen of schadeherstelbedrijven

  Wij passen deze techniek toe bij woningen van woningbouwverenigingen of voor schadeherstelbedrijven.
  Voordelen van repareren van kunststof kozijnen:

  • Voorkomen van beschadigingen van de wand waar het kozijn tegen bevestigd is
   o Behang
   o Stucwerk
   o Steenstrips
  • Doordat de kunststof kozijnen niet worden uitgebroken is het gemakkelijker om werkzaamheden te verrichten als bewoners niet thuis zijn.
  • 10 jaar garantie op nieuwe folie

  We kunnen met kleur een andere sfeer geven aan een wijk of complex.
  Maar ook particulieren kunnen uiteraard van deze techniek gebruik maken. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  Spelen met kleur

  Vroeger zat je vast aan de witte kleur van het kunststof kozijn. Maar tegenwoordig kunnen we bestaande kunststof kozijnen niet alleen repareren maar ook alle kleuren geven. Ook de panelen die gebruikt zijn bij woningen kunnen wij aanpassen aan uw wensen. Dit doen wij met een sterke folie waar je jaren garantie op krijgt. De kozijnen en panelen worden strak, glad en als nieuw opgeleverd.

  Hang- en sluitwerk volgens de richtlijnen

  Wanneer woningen ouder zijn, zie je vaak dat ook het hang- en sluitwerk verouderd is. Het hang- en sluitwerk hebben enorme ontwikkelingen doorgemaakt. De kwaliteit tegen inbraak zijn vele malen beter dan jaren geleden. Dat moet ook wel, want de normen zijn enorm aangescherpt.
  Bij het opknappen van de kunststof kozijnen kunnen wij de kozijnen voorzien van dubbel glas en nieuw hang- en sluitwerk volgens huidige norm. Of het nu gaat om houten, kunststof of aluminium kozijnen.

  Grenzen verleggen

  Wij proberen elke keer onze grenzen te verleggen. Slotenmaker TVDL gaat geen uitdaging uit de weg. Hebt je een uitdaging voor ons, neem dan contact met ons op. Complexmatig of individueel, wij denken graag met je mee.

   

  Contact opnemen

 • 2 Reacties

  Dorpels van kozijnen zitten scheurtjes en blaas

  Reageer

  Wij hebben in het achterkozijn aan de binnenkant onder even gaatje. En voor aan de buitenkant voor een gaatje wij willen dit graag laten repareren Wij kunnen U hier eventueel fotos van sturen voor een kostenopgave Mvg J. v Aert Lekstr 9 4535EM Terneuzen. 0611330829

  Reageer