• Snel deuren openen

  Je hebt het vast wel eens op televisie gezien: Justitie of deurwaarders die een huis of pand binnenvallen.

  Best indrukwekkend om te zien, vind je niet? Soms doen zich situaties voor dat justitie of deurwaarders een huis binnen moeten vallen. In het ergste geval moet er een pand geopend worden, omdat de desbetreffende persoon niet aanwezig is of dat er niet wordt open gedaan.

  Sleutelspecialist

  Een sleutelspecialist heeft de kennis om deuren te openen met geen of zo min mogelijk schade. Met behulp van de erkende sleutelspecialist kan een pand worden geopend en kan er beslag worden gelegd op eventuele bezittingen van de schuldenaar.

  Voor wie openen wij deuren?

  Wij doen rechtstreeks zaken met de volgende opdrachtgevers:

  • Justitie
  • Deurwaarders,
  • Incassobureaus,
  • Advocaten,
  • Curatoren,
  • Bewindvoerders en
  • Particulieren die zich hebben buitengesloten.

  Ook de politie neemt steeds vaker contact met ons op, met de vraag of wij als sleutelspecialist een pand snel kunnen openen. Bijvoorbeeld voor een pand waar een wietplantage is gevestigd. Maar het kan ook voorkomen dat we worden ingeschakeld bij particulieren die al maandenlang geen rekeningen, huur of hypotheek hebben betaald.

   

  Wanneer mag u zelf proberen een deur te forceren?

  Natuurlijk vindt iedereen het prettig om in een veilige woon- en werkomgeving te wonen. Als je bijvoorbeeld naast of bij een pand woont waar je verdenkingen over hebt dan is het raadzaam om contact op te nemen met de politie. Mochten je verdenkingen sterk gemaakt kunnen worden, dan zal de politie contact met ons opnemen als het nodig is een deur te openen. Om deuren te openen heb je een politie-erkenning nodig. Ga daarom niet zelf aan een deur sleutelen. Dat is strafbaar!

  Hoe krijgt u hulp bij het openen van een pand?

  Wij hebben 10 jaar ervaring in het openen van deuren. We hebben onze intuïtie die ons vertelt wanneer een situatie onveilig is. Als we een deur hebben open gebroken zullen we de sloten vervangen en eventuele schade herstellen. Wij zorgen dat alle zaken netjes afgehandeld worden.
  Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

  Direct hulp nodig?

  Kun je geen afspraak maken maar heb je direct hulp nodig? Bel dan ons noodnummer
  0475-745112
  Wij maken ook voor particulieren die zich hebben buitengesloten de deur open. Je moet kunnen aantonen dat jij de bewoner bent van de woning waar wij de deur voor openen. Als je ook na het openen van de deur geen legitimatie kunt overhandigen zullen wij de politie waarschuwen.

  Waar?

  Wij zitten in Noord- Limburg en maken deuren open in:

  Asten, Beesel, Deurne, Echt-Susteren, Horst, Leudal, Liessel, Maasgouw, Nederweert, Neerkant, Peel en Maas, Reuver, Roerdalen, Roermond, Someren, Venlo, Venray, Weert.

  En alles er tussenin.

   

  Contact opnemen