• Levensduur vergroten

  Je wilt het hang- en sluitwerk van je woning(en) zo lang mogelijk goed laten functioneren.Door de invloeden van regen en wind is goed onderhoud van hang en sluitwerk van belang om de levensduur van uw ramen en kozijnen te vergroten.

  Repareer op tijd beschadigingen aan hang en sluitwerk of kozijnen daardoor gaan ze niet alleen langer mee maar behouden ze ook hun uitstraling. Investeren in onderhoud voorkomt grote investeringen door noodzakelijke vervanging.

  Hoe onderhoudt u uw hang- en sluitwerk?

  • Materiaal verzorgen en stofvrij houden
   Maak kozijnen regelmatig schoon en stofvrij om te voorkomen dat er kleine barstjes en scheurtjes ontstaan door aanslag en vuilophopingen
  • Tijdige reparatie
   Je zult echter merken dat er na verloop van tijd door slijtage altijd wel beschadigingen ontstaan. Op tijd repareren kan grotere schades voorkomen.
  • Tweemaal per jaar sloten en scharnieren smeren
   Het is belangrijk sloten en scharnieren soepel te houden. Door hang- en sluitwerk een paar maal per jaar te smeren voorkomt je uitdroging en daarmee het stroef open en dicht gaan van ramen en deuren.
  • Kozijnen op tijd afstellen
   Ramen en deuren kunnen vastlopen door verzakking en werking van kozijnen. Door deze op tijd goed af te stellen, voorkom je klemmen of tocht.

  Onafhankelijk advies hang- en sluitwerk

  Het aanbod van hang- en sluitwerk is groot. Er zijn vele merken op de markt. Welke sloten kun je het beste aanschaffen? Als vakspecialist weten wij welk hang- en sluitwerk het meest geschikt is voor jouw situatie.
  Bel ons gerust voor onafhankelijk en gratis advies! 0475-745112

  Onderhoudscontract voor stichtingen en bedrijven

  Wij bieden stichtingen en bedrijven de mogelijkheid een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Voor een vast bedrag controleren wij ramen en deuren en voeren het nodige onderhoud uit.

  Bent u geïnteresseerd?

  Neem dan contact met ons op. Wij komen zonder kosten en zonder verplichtingen de situatie bekijken op onderhoud en inbraakpreventie. Daarna ontvangt u van ons een eerlijke offerte op maat gemaakt.

  Contact opnemen