Hoe herken je een betrouwbare slotenmaker?

Nu een slotenmaker nodig?

Heb je NU een slotenmaker nodig? TVDL kent alle deursloten en verschaft je weer toegang tot je eigen woning. Vaak zonder schade! Kun je niet meer naar binnen, heb je inbraakschade of een kapotte ruit? Bel onze 24/7 service!

Het kan de allerbeste overkomen. Je hebt je buitengesloten of je sleutel is afgebroken in het slot van je voordeur. Shit. Het komt nooit goed uit. Vaak ontstaat er dan paniek. Zeker als het ’s avonds of ’s nachts gebeurt. Je wilt maar een ding en dat is zo snel mogelijk naar binnen. Wat nu? In deze blog, een aanrader voor iedereen, krijg je tips wat je wel en wat je zeker niet moet doen als je zoiets gebeurt.

Zoek een bonafide slotenmaker of slotenreparateur

Probeer kalm te blijven. Pak je mobiele telefoon en zoek op Google naar een slotenmaker. De eerste de beste die bel je. HO. STOP! Even terug. Mocht je dit gebeuren en je hebt geen idee wie je moet bellen, benader dan zéker niet een van die eerste bedrijven. Je denkt natuurlijk dat ze niet voor niets zo hoog in Google staan en ze dus wel goed en betrouwbaar zijn, toch? Het zou fijn en duidelijk zijn, maar helaas. Er zijn verschillende bedrijven op de markt die zich slotenreparateur of slotenmaker noemen. Zij betalen Google veel geld om als eerste, tweede of derde genoemd te worden in hun zoekmachine. Als je goed gelezen hebt, schreven we ‘noemen’. Ze zijn geen echte slotenreparateurs, maar oplichters. Ook wel malafide bedrijven genoemd. Bel je ze, dan kom je voor hoge kosten te staan en bovendien maken ze vaak veel schade, omdat ze totaal niet weten waar ze mee bezig zijn.

Wat kun je doen om dit te voorkomen

Ga meteen na het lezen van deze blog op zoek naar een betrouwbare slotenmaker en zet deze in je adresboek in je telefoon. Hoe weet je of je te maken hebt met een goed (bonafide) bedrijf? Dat is een goede vraag. Ga naar de website van Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Hier vind je alle bedrijven die aangesloten zijn bij het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hoe veilig wil je het hebben?!

Wij helpen je 24/7

Ook Technisch Bureau Twan van der Leeden uit Roggel staat op deze website. Je kunt ons dus gerust bellen. 24/7 staan wij voor je klaar, voor een eerlijke prijs. Hopelijk heb je ons nooit nodig, maar het is altijd handig om ons telefoonnummer (0475) 745 112 in je contactenlijst te hebben staan. Just in case.

Wij hanteren de Corona maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Onze monteurs voeren hun dagelijkse werkzaamheden uit mits ze geen risico lopen!